Korea ékkövei

High End Crush

2017. szeptember 30.
Műfaj: romantikus, vígjáték

Részek száma: 20 (15 percesek)

Dátum: 2015-2016

Főszerepben: Jung Il Woo (Choi Se Hoon) és Jin Se Yun (Yoo Yi Ryung)

Ismertető: A vidéki lány, Yu Yiryeong (Jin Seyeon) felszabadul a fővárosba, ahol megismerkedik az arrogáns, egy ügynökséget vezető Choi Sehunnal (Jung Ilwoo), akivel eltérő származás és társadalmi rétegek ellenére vonzódni kezdenek egymáshoz. A két szerelmes egymáshoz közelebb kerülését a Sehun ügynökségével szerződésben álló, butácska idol-énekesnő, Minju próbálja segíteni…

Online: Sorozatbarát


Véleményem: Ez volt az első web-drámám, és tartottam is tőle, hogy na vajon hogyan fog ez elsülni, hiszen hozzászoktam a szép hosszú, 20-25 részes doramákhoz, meg az egyórás részeikhez. De aztán hamar rájöttem, hogy nem kellett volna aggódnom, mert egy nagyon remek kis drámát sikerült kifognom, és kellemesen élmény volt.  Már az alapszituáció is nagyon tetszett, és előre tudtam, hogy rengeteget fogok nevetni a „hegyi lány” és az ügynökségvezető minden jelenetén.

A karakterek önmagukban is nagyon szerethetőek, a beképzelt, arrogáns, öntelt, gonosz férfi karakter, és az aranyos, csendes lány, aki azért alkalmanként ki is tudja ereszteni a hangját egy nagyon jó kombináció volt, hisz gyönyörűen megtestesítették a két végletet, együtt pedig egyenesen fenomenális páros voltak. A dráma mindkét műfajban megállja a helyét, kaptunk bőven romantikus jeleneteket, amik hol viccesre, hol szomorúra sikerültek. És persze volt egy rakás vicces jelenet, némelyiket nem győztem visszatekerni, és vagy háromszor újranézni. Még az egyébként szomorú jeleneteket is olyan jól alakították, hogy végigröhögtem (más drámáknál az ilyen jelenetek alatt sírunk). Kicsit tartottam tőle, hogy a főszereplőink között sokáig el fog húzódni az a se veled, se nélküled kapcsolat, de aztán szépen összehozták a végére, és végül is így volt teljes a kép.

A színészeket szerintem nagyon eltalálták, és jó párost alkottak a drámában, meg volt köztük az egészséges kémia, és jól is mutattak együtt. Persze nálam vitte a pálmát a két mellékszereplő, a dilidoki, és Choi Se Hoon egyik alkalmazottja, nélkülük nem is lett volna az igazi.

 
Ez az az igazi könnyed, teljesen egyszerű dráma, amin egyszerűen csak mosolyogni lehet, és ami remek kikapcsolódás. Tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom.

1 megjegyzés: