Korea ékkövei

Yixing Zhang "Lay" egy megható szerelmes történetet osztott meg a nagyszüleiről

2017. szeptember 24.

A közelgő album részeként az EXO Lay-je egy aranyos és személyes üzenetet osztott meg a szeretetről a nagyszülei megható szerelmi történeten keresztül.

Ez olvasható a levélben: 

"Akárhogy is, a boldogságunk a dallamokból ered. A szavak olyanok, akár az arcok, a zene pedig olyan, mint a nyelv. Rengeteg módja van, hogy kifejezzük a szeretet. És sok olyan történet létezik, melyeken keresztül a szeretetet kifejezésre kerül. A múlttól a jelenig, onnét, ahol még nem tudtam semmit mostanig, mikor balladákat írok...
Még csak abban sem vagyok biztos, hogy az ő történetük különleges. Mikor kicsi voltam, az édesanyám szüleivel éltem. Akkoriban szerettem a nagymamám mellett ülni, rátámaszkodni és kazettákat hallgatni. Ha egyszer elkezdtük, egész nap el tudtuk volna hallgatni. A nagyapám elindította a szalagokat, és mikor véget értek, visszajött, és újra elindította nekünk. A nagymamám mindig elfoglalt volt, mert bölcs volt, és sok tudással rendelkezett az életről. Ő gondoskodott mindenkiről a családunkban.

A nagyszüleim 25 évesen találkoztak, és mint ahogy minden ember az idősebb generációban, nem tartottak esküvői ceremóniát, és a nagyapám az örök szerelmet jelképező gyűrű nélkül kérte meg a nagyanyám kezét. Ez volt a legelterjedtebb kezdés, de sok évig tartó küzdelmek és nehézségek után elérték az 50. együtt töltött évet. Mindig is irigy voltam rájuk, de szomorú is, amiért sosem lehetett esküvői szertartásuk, és szerettem volna egy romantikus emléket teremteni csak kettejüknek. A nagymamám, aki mindig égve hagyta a lámpát és zenét hallgatva aludt el, nem értett a kazetta lejátszóhoz. A nagyapám tudva ezt és hogy mennyire szeret zenét hallgatni megígérte neki, hogy mindig lesz nála egy kazetta lejátszó, és szalagok, hogy - ameddig a nagyanyám a nagyapám oldalán van - mindig tudjon zenét hallgatni.

A szeretet néha olyan lehet, akár egy szokás, de mindig üdítő és megható, akár egy jelenet egy filmben, egy könyv, vagy egy dal. De abból, amit éreztem úgy gondolom, hogy a szeretet azt jelenti, hogy képes vagy a legapróbb dolgokat is megtenni annak, akit szeretsz, ezer, hanem nem tízezer alkalommal."Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése